Dåligt ställe för tjuvar – men bra för burkletare

Pingstdagen erbjöd möjligheten till en kortare vandring och en burk, inte mycket men bättre än inget! Det blev en vandring i god Hallén-fart i riktning in mot centrum sett från cachingbasen. Snart var jag mitt inne i det av betong dominerade området där allehanda infrastruktur går högt och lågt.

Rödeorm

Det var inte många ute på gatorna denna söndagsförmiddag så jag kunde leta ostört, det var inte första platsen, inte andra men väl tredje som jag sökte av som visade sig vara rätt. När jag letade så körde en bil förbi och tutade – undrar om det satt en geocachare bakom ratten? När jag nått fram till den tredje stolpen satt där en bison, snabbt loggat och därmed var burkletarrundan avklarad för idag!

Några tjuvar såg jag inte till – men sådana göre sig icke besvär vid denna cache!

Tjuvar