Äntligen burk!

Senast jag loggade en burk var den 19:e denna månad, en och en halv vecka har alltså förflutit utan en enda hittad cache. Det vet väl alla att det är ohälsosamt att vara utan loggar så länge, de långsiktiga konsekvenserna kan bli riktigt allvarlig! Åtgärd var därför nödvändig idag och ett mål utsågs redan igår inför dagens efter-jobbet-turen. Det fick bli en lite kortare dag på kontoret med de sista förberedelserna inför… (ja det lär ni snart få veta!). Men innan DET inträffar så skulle det bli en liten promenad. Lämpligt nog publicerades det dessutom en helt ny burk i samma område som jag redan bestämt mig för att besöka idag. ”In honour of the GSS 2015, the 10 years jubilee” fick bli dagens första cache. Till området kom jag via en promenad genom Slottsskogen och sedan upp i terrängen, det gällde att se upp – eller snarare ner – då det senaste dygnets regnande gjort jord och lera förrädisk i sluttningarna! Men jag höll mig på benen och efter lite snurrande fick jag se rätt sten och loggen var säkrad.

Gaviaburk

Härligt att ha brutit de många dagarna av burkfattigdom. Stärkt av detta och fylld av energi klev jag iväg värre än älgarna i parken bakom mig för att besöka ”Är det någon hemma? #001”.

Någon hemma

Det såg inte ut att vara någon hemma här! När jag var tolv meter från nollan slocknade gps:en på grund av energibrist, och hade en ny jacka på mig som inte hade fått någon reservkraft i fickorna. Det blev till att trolla fram mobilen och titta på kartan för att avgöra var jag borde leta och snart hade jag en något sliten burk framför mig.

Hemma

Det fanns alltså någon hemma och det var mycket trevligt att det var en burk och inte en kabelbrännare då sådana också verkar hålla till i området! Därmed var dagens uppdrag avklarat och jag kunde bege mig in mot centrum för att fortsätta förberedelserna inför DET som skall komma, men vem vet jag kanske hinner med någon mer burk innan dess.