En dnf efter arbetet

Även de bästa och mest storslagna planer kan gå fel, så varför skall då inte den enklaste av planer också gå fel? Det är egentligen rättvist och riktigt, men så upplever man det aldrig!

Efter en intensiv arbetsdag gav jag mig ut på en kortare vandring för till Guldhedens höjder för att där leta upp en burk som publicerades i tisdags. Vandringen dit vållade inga problem men när jag anlände till målet fick jag se svärmar av mugglare som gick i alla riktningar. Det gällde att passa på att söka exakt när en spårvagnslast mugglare passerat och innan nästa anlänt, alltså strax under 10 minuter. Snart hade jag lokaliserat en mycket trolig plats som passade exakt med hinten, men inget hittades trots att jag använde min längsta arm. Letade runt en stund igen efter andra mål men återvände till den mest troliga punkten. Åter var jag utan framgång och när jag klev ut ur gömstället kunde jag mycket väl ha skrämt liv och vett (om nu mugglare har sådant) ur en och annan mugglare! Tiden gick och jag fick se mig besegrad denna dag.

Nu var det dags att bege sig hem till cachingbasen för det fanns förberedelser att ta itu med, nya lite större äventyr väntar ju alldeles om hörnet. Fortsättning lär följa!