Torra fötter?

Det händer att vi geocachare kommer fram till ett blött område där kanske inte kängorna räcker till. Då önskar man ofta att det funnits ett par stövlar i packningen, men det finns aldrig med då sådana är lite otympliga att bära omkring på. Idag fick jag syn på en ny sorts stövlar i Naturkompaniets katalog – Torrskodd – vikten är endast 350g. Hur slitstarka dessa stövlar är kan inte avgöras utifrån en bild, men om någon av er som läser detta har prövat stövlarna eller kommer att pröva så hör gärna av er med en recension!

2 kommentarer

  1. Sådana hade jag med mig när jag vandrade i Sarek 2001. De vassa stenarna skar tyvärr snabbt hål på dom. Som tur var så hade jag gaffatejp med mig också. Funkar bra med mjukt underlag. I Sarek var dom i många fall för låga men man kunde tejpa fast dom runt benet. Man går inte gärna särskilt långt med dom på.

Kommentarer är stängda.