Till Kreta vill vi fara!

ankomst

Den 24:e september samlades 12 geocachare på Landvetters flygplats för avfärd mot Kreta. Detta var en geocachingresa som skedde i samarbete med Langley och vårt mål var Almirida Bay anläggningen.

Vi som reste iväg var:
Hallén
TMR68
pljung
jetteråttan
Ballox
matrialaren
lipk
bodil54
erika53
-Bacon-
LHCper
Kråkan

Det som låg framför oss var en veckas irrfärder på denna grekiska ö (nytt land för mig på gc-kartan dessutom). När vi anlände möttes vi av folk från resebyrån som kanske inte var så vana vid att flera hade fordon bokade redan på flygplatsen, men några passagerare fick de ändå på bussen då det fanns ett gäng mugglare som skulle till hotellet samt några geocachare med lite större mängd väskor. Tillsammans med -Bacon-, Kråkan och vår förare för veckan TMR68 åkte jag mot Almirida Bay, men i väntan på hyrbilen passade vi givetvis på att logga resans första cache ”Chania Airport”.

Den fick räcka som uppvärmning då vill någorlunda snabbt ville nå hotellet. Väl framme, en stund efter bussen, gick incheckningen snabbt och enkelt. Något förundrade fick vi mottaga information om att nästa dag skulle det vara en vandring med hotelldirektören på några kilometer och ett välkomstmöte klockan 10….. Knappast något vi hade tid med eller tänkte vara med på! Under veckan fick Langley och dess personal lära sig något nytt – alltså vad det innebär när 12 geocachare är ute på resa!

Väl inne på rummet packades all nödvändig utrusning upp och förbereddes inför kommande dags burkletande.