En fulländad D/T matris

DTmatris

Att fylla D/T matrisen har inte varit något viktigt mål för mig och jag har länge haft några ”hål” att fylla i den men egentligen inte lagt ned något arbete på den delen av statistiken. Nu när jag tittade på den senaste statistik körningen i GSAK efter resan till Kreta fick jag till min stora förvåning se att det var 81 av 81, det första varvet var därmed avklarat, jag vet inte riktigt hur detta gick till, men det har uppenbarligen inträffat. Någon skulle nog säga – plötsligt händer det – men jag föredrar att säga: Det händer alltid något oväntat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: