Hallén kommer till Umeå

Strax före halv ett på torsdagen landade mitt plan på Umeås flygplats, gps slogs på och det var dags att börja ge sig ut på ett nytt litet äventyr i denna nordliga stad. Mitt egentliga mål med besöket var att träffa ett hundratal kollegor inom mugglarvärlden, men man måste givetvis även få några burkar loggade. ”UMEÄLVEN HOME OF PIRATES” blev den första burken, därefter rensades älvstranden närmast flygplatsen på burkar, en del var lite speciella!

Utmed älven
Utmed älven

Kallt

Loggbok

Flitiga djur...
Flitiga djur…

Alla cacherna utmed denna sträcka klarades av utan problem och jag gick i riktning mot broarna över älven. På ön mitt i älven vek jag av från GC-vägen och passade på att få ytterligare en logg. Därifrån var det sedan inte många sten över till fastlandet igen.

Mäktig älv
Mäktig älv

Skor

Jag gick i sedvanliga oregelbundna former genom landskapet och loggade burk. Flertalet burkar hittades, men några fick jag allt lämna till nästa besök! Till sist hade jag fått ihop 14 hittade cacher och klockan började närma sig 18, dags för event ”Hallén kommer till Umeå”.

De första deltagarna trodde nog att det var en andakt vi skulle hålla – dessa individer fick avvisas utan något bröd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Andligt värre….
Eventplatsen
Eventplatsen

Men i mörkret kommer geocacharna fram! Det blev en trevlig stund ihop med en mängd nya bekantskaper – ett stor tack till er alla som ville vara med på detta event.

Eventdeltagare