Ut till flygplatsen – men först en burk till!

Efter frukost på söndagen var det dags att lämna Umeå och flyga söderut. Att ta bussen var inte att tänka på, det fanns ju burkar att plocka utmed vägen! Dagens första burk var ”Katolska kyrkan i Umeå” var lite oroad för söndagsmugglare på denna plats men allt var lugnt och stilla så det blev en problemfri cache. Därefter arbetade jag mig något mot norr och hamnade i närheten av Stadslidscacherna ännu en gång, men bara i kanten av skogsområdet. En riktigt fin och trevlig cache var ”Umea2014-Tjakttjagiessie” vid en väderkvarn, snyggt utformad!

Väderkvarn

Nere i centrum fick jag lämna ett par burkar som inte hittades, började känna lite tidspress inför flyget…. men ett par burkar till blev ändå loggade utmed strandpromenaden vid älven.

Älven

Den sista biten mot flygplatsen blev promenad utan några loggar och jag hann med god marginal till mitt flyg. Några timmar senare klev jag åter in genom dörren till cachingbasen och frågade mig själv – vart bär det av härnäst? Svaret på den frågan vet givetvis jag, men inte ni ännu….