En resa jorden runt – Julevent 2015

Dagen med stort J – Julevent – var så äntligen här! Innan solen gått upp gav jag mig av mot eventlokalen på Viktoriagatan för att förbereda skyltar, el, datorer m.m. Efter någon timme anslöt övriga föredragshållare, Zcriptar och Lingon samt medtomte bgr01 och dottan med geo-butiken. Några tidiga besökare släpptes in vid 11.30 var minglet i full gång.

Event

Den stora fina ljusgården var utmärkt för minglet. Vi hade även lånat en julgran från plan 5 för att höja julstämningen i lokalen!

Event

Event

Event

Prick klockan 12 öppnades eventet med ett unisont HO HO HO från Hallén & bgr01. Därefter trädde vi in i Viktoriasalen för att lyssna på Lingon och en spännande berättelse från upplevelserna i det cacheglesa Afrika. Det var onekligen frestande att nu börja titta på en möjlig tur till denna kontinent som jag aldrig har besökt.

Afrika

Lingon

Därpå följde mitt eget föredrag om caching i Japan.

Publik

Zcriptar resa till Sydamerika kom som nästa föredrag. Då jag alltid varit intresserad av en resa till Peru fanns det anledning att lyssna lite extra här för att få lite mer information om cachingförhållandena! Jag blev inte avskräckt av berättelsen utan än mer frestad att resa iväg – problemet är bara att jag också blev frestad av Afrika, hur skall jag göra nu? Båda måste genomföras, men vilken av resorna skall det bli först?

Sydamerika

Efter en kort bensträckare återtog jag scenen (eller golvet) och berättade om det senaste äventyret i USA.

Därefter var klockan nästan halv fyra och dags att avrunda eventet.

Ett stort och varmt tack till alla som var med på årets upplaga av Juleventet!

1 kommentar

Kommentarer är stängda.