Mystiken låg tät över staden

Dimman har legat tät över stad och land, en dimma som dolt klarheten, en dimma som dolt burkarna, en dimma som därmed dolt livet i sin helhet. Som i ett töcken trevade jag mig fram för att söka ljuset och se vad som hände då – ett lock öppnades – en loggremsa hittades – en loggremsa signerades. Detta är mycket kryptiskt, hemlighetsfullt och insvept i dimmor, så som det skall vara med en myst. Vilken myst undrar ni säkert, men det avslöjas inte (erfarna burkjägare kan ju säkerligen hitta den informationen ändå!), var låg mysten? Inte heller det avslöjas. Men det jag kan avslöja är att det var ett härligt avbrott från arbetet denna dag, lite så kallat dagsljus och en promenad – det skadar inte när det kombineras med en logg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: