Dagen jag inte placerade ut en cache

Juldagen inleddes med en promenad ut i skogen för att titta på en lämplig placering av en ny cache. Dagen före julafton blev ett stort antal cacher i Göteborg med omnejd arkiverade eftersom ägarna inte svarat på frågor från reviewers om det skulle ske underhåll på cacherna, denna typ av storstädningar är viktiga att hålla ögonen på om man vill lägga ut nytt i denna cachetäta stad!

När jag nådde fram till platsen där jag ville lägga ut den nya cachen började jag med att mäta in koordinaterna. Samtidigt tittade jag efter om jag kunde hitta den gamla cachen – och den hittades omedelbart. Detta trots att alla de senaste loggarna var DNF och CO inte loggat något underhåll. Burken var i utmärkt skick och det föreföll mycket märkligt att någon skulle ha kunnat missa den, dessutom fanns det en helt ny loggremsa i burken. Vad är det som pågår här? Kan det vara så att CO lagt ut en ny cache och glömt att logga sitt underhåll, eller är det någon annan som fått samma tanke som jag och varit på platsen med en ny burk?

Jag valde att inte lägga ut den burk jag hade med mig utan gick tillbaka hem till cachingbasen och skickade ett mail till CO för att informera om vad som hänt. Avvaktar nu svar, hör jag inte något inom den närmaste tiden lär jag lägga beslag på platsen!