Silnornas äventyr slutade i tidningen

G-P skriver följande: ”Ett äldre par har räddats från en blixthal klippavsats i Bohuslän. Efter flera timmars drama firades paret upp av räddningstjänsten efter att ha lokaliserats av en drönare.”

”Enligt en fotograf vid platsen som har pratat med paret hamnade de ute på klippan när de höll på med geocaching. En form av modern skattjakt där sökarna använder sig av gps för att lokalisera gömda föremål i naturen.”
Sju
Det var silnorna som råkat ut för problem när dom försökte logga cachen ”Sju sjöar 7 – Hinnevatten”. Den burken loggade TMR68 och undertecknad under en sommarvandring 19 juli 2013, utan någon större dramatik, du kan läsa mer om vandringen via denna länk.
Hittad
Silnornas logg är värd att läsa på gc.com finns också några bilder: ”Återvände till denna som vi hittade snabbt. Skulle fortsätta till 9:an men vi kom inte så långt. Missade att gå upp vid åttan. Gick rakt fram efter GPS:en, skulle vi inte gjort! Hamnade lite galet men hade gett oss ” fan” på att det skulle gå denna vägen också. Det gjorde det inte. Kom en bit upp men inte tillbaka. Försökte på annat ställe, funkade inte heller. Till slut var vi fast. Kom inte fram och inte tillbaka. Vi rekommenderar starkt, försök inte denna väg. Fick ringa 112 för att få hjälp härifrån. Missade på grund av detta att fullfölja rundan. Vi kommer tillbaka och tar resten en annan dag. Inte CO:s fel att vi gick galet. Tackar för denna som gett många likes på Facebook. Tftc.
Det blev åtminstone inte en DNF och enligt uppgifter på sociala media så mår båda bra och har hämtat sig efter sitt äventyr.