En underhållsrunda vid Kåsjön

Då och då behöver man som CO ge sig ut och titta till sina burkar, ty mugglare är ett elände! Idag hade jag hela fyra cacher som behövde tillsyn så det skulle bli en ganska ordentlig fredagspromenad. Först och främst tog jag sikte på rundan kring Kåsjön där ”(K3) Vattenintaget” låg först på listan. Jag var oroad över loggar som: ”Jag fick kryssa fram mellan avspärrningsgrindar, bilar och arbetsfordon.” och en som skrev ”trist område”. Oron ökade när jag såg vad mugglarna satt in i arbetet, något av det värsta jag sett!

Nog är detta extremutrustning för extremmugglare!
Nog är detta extremutrustning för extremmugglare!

Väl framme vid myrstacken och tallen, där burken är gömd kunde jag snabbt konstatera att maskinerna inte rört detta område och burken fanns kvar och var i gott skick. Man skall inte alltid oroa sig för mycket över en serie DNF:loggar.

Myrstack

Men jag hade mer arbete att utföra och gick med längsta Hallénkliv mot ”(K5) Vindskyddet”, där det var full aktivitet med halvsmå mugglare som höll på att förbereda någon slags obegriplig mugglaraktivitet. Jag kunde snabbt konstatera att burken var borta och hängde dit en ny, förhoppningsvis utan att mugglarna såg vad jag höll på med.

Spång

Nästa Kåsjöburk var ”(K11) Öjersjö by – bakgrunden” som också rapporterats som saknad. Det var riktigt även denna gång, men en ny burk fanns givetvis med i packningen så nu går det åter att hitta cachen.

Björk

Efter några kilometers vandring nådde jag fram till dagens sista renoveringsobjekt, ”Gränsstenen”. Den var inte borta utan behövde endast få en ny loggbok. Den gamla har klarat sig sedan 2009, inte illa! När burken fått översyn, blivit befriad från skräp och åter placerad i sin hemliga håla började vandringen hem mot cachingbasen. Det blev givetvis en del funderande över de stundande cachingresorna som nu är tre till antalet, den sista i raden lär ge er läsare lite ögongodis utöver det vanliga, riktigt långt utöver det vanliga – nu har jag väl gjort er nyfikna!?

Gränsstenen

1 kommentar

Kommentarer är stängda.