Bara en burk till innan gaten stänger…

Man hinner alltid en burk till innan tåget eller flyget går, bara en till…. Så var det även idag när jag anlände till Vágar flygplatsen för att påbörja resan hem. Några hundra meter från flygplatsen låg burken ”Vágar Airport”, jag vågade ta risken att gå dit och leta efter den, flygplatsen är nämligen inte en av de största eller mest belastade i världen. För att komma fram till cachen behövde jag gå en liten omväg för att undvika de värsta dyhålen, ändå lyckades jag givetvis trampa ner i ett hål på väg tillbaka från cachen så det blev till att rengöra kängorna innan jag gick in genom kontrollen på flygplatsen.

Tid hade jag dock gott om då det gick snabbt att komma igenom säkerhetskontrollen, lite folk och ganska avslappnad stämning. Sedan var det bara att vänta på flyget, som var lite försenat, men vi kom ändå på rätt tid till Köpenhamn och därifrån återstod en knapp halvtimma ombord på nästa plan till geocachingbasens hemtrakter. Ännu en resa var slut, men det lär inte dröja länge innan det blir nya äventyr i en annan del av gc-världen…!

20160518_134016
I bakgrunden något till vänster i bildens överkant skymtar terminalbyggnaden med sina hör och häpna 2 gater, det gäller att inte gå fel på den flygplatsen!