Återvinning

I går mitt på dagen kom det ut en helt ny burk mitt i Björkekärr, men då var jag upptagen med att visa mugglare runt i skogen(!) Det blev istället en tur förbi återvinningsstationen och burken ”Återvinna mera” under promenaden till arbetet idag.

Det var inte några problem att hitta buken, men jag följde först en stig genom det knähöga gräset till fel plats, vänder mig där om och får se något som inte kunde vara något annat än en cache. Nöjd med en logg på förmiddagspromenaden gick jag vidare in mot centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: