Vive la France!

Lördagen den 4:e juni var det dags att åter bege sig ut till Landvetter för att att flyga iväg ut i världen på ett nytt geocachingäventyr. Denna gång var det inte ett nytt land utan ett äventyr som skulle inbringa lite förstärkning till cachingkontot. Vi var fyra deltagare på resan, tre av dessa var redan på målet men jag hade inte någon möjlighet att vara ledig under fredagen så det blev avfärd en dag senare.

Efter några timmar i luften över Europa landade jag vid Medelhavets kant och anslöt till gänget.

Mystiska typer kring ett bord!
Mystiska typer kring ett bord! (torado, Ingabo, Awgnld)

Vi hade hyrt en egen geocachingbas i Frankrike för vårt uppdrag och vi anlände dit på kvällen den 4:e. Det var ett mycket bra boende där vi hade möjlighet att laga vår egen mat. Mätta och nöjda på lördagskvällen kunde planen läggas upp inför söndagens etapp ute i det franska landskapet.