Dag #6: Vandring på GC-vägar

Den sista heldagen i Frankrike skulle ägnas cacherna i närområdet, framförallt LHAV cacherna utmed gång- och cykelvägarna. Det innebar att mycket av dagens promenader gick på asfalt men också att det var möjligt att hålla en ganska god gånghastighet och i bästa fall hitta burkarna snabbt.

Hopp

Intressant skylt ovan som påträffades under dagens vandring. Det gäller tydligen att se upp extra för flygande franska cyklister…!

Titta, en burk!
Titta, en burk!

GC-banorna vid havet var något trevligare med en hel del fågelliv samt ganska lugn trafik på vägen och nästan ingen på GC-banan.

Skönt att cyklisterna höll sig borta!
Skönt att cyklisterna höll sig borta!

Fågel

Tempot denna dag var lugnare men resultatet ändå långt bättre än vad vi normalt brukar få loggat under en heldags burkjakt hemma.

Denna dag bröt vi tidigt och åkte tillbaka till den tillfälliga cachingbasen för en gemensam middag och kanske lite firande av att Ingabo nu passerat 50 000 hittade burkar (exakt vilken burk det blev är lite oklart). Dessutom skulle vi göra oss redo inför morgondagen och den stundande hemfärden.