Dag #5: Vid slutet av Héraultais Power Trail

Slutet närmar sig – slutet närmar sig – slutet på Héraultais Power Trail är nära! Under förmiddagen avklarades de sista power-trail burkarna, vad gör vi sen? Valet föll på ett friluftsområde där vi kunde vandra mellan burkarna – Härligt!

Aubais tour” bjöd på ett fint område men bitvis riktigt svårfunna burkar. Det blev till att leta länge på var och varannan cache och vi ådrog oss också några DNF loggar.

Ruin

Dold burk

Det blev några trevliga timmar med vandring innan vi åter åkte vidare med bilen bort mot närområdet av vår cachingbas. Vi försökte oss under eftermiddagen på att leta upp några challenge cacher som vi var behöriga att logga. Men det skulle visa sig att dessa var riktigt trista, det svåra var inte att uppfylla kraven, det svåra var att ta sig till burken. Flera av cacherna var placerade i snår med tistlar högre än vuxna män och mellan dessa rosenbuskar, björnbär och andra taggiga växer. En riddarrustning hade varit användbar – vi var minst sagt missnöjda och brydde oss inte ens om att försöka leta efter flera av de ”snåriga” cacherna.

I skottgluggen

Lite mer uppmuntrande var det dock när vi hittade ”Saussan : Le Pigeonnier et le Trompe-l’œil” som var resans förmodligen bäst utformade cache.

Vad gör dessa herrar tro...?
Vad gör dessa herrar tro…?