En ny månad väntar

Sista dagen i juni månad (redan), dags att uppdatera statistiken. Nog har det varit en produktiv månad med över 2000 hittade burkar i Frankrike, gav ett rejält tillskott till årets fångst. Dessutom har resan till den franska trailen medfört att Frankrike numera är rödmarkerat på min Europakarta, det var tidigare endast Danmark som hade fått den färgen. Frankrike avancerade upp från en låg nivå på lite över tio hittade burkar till över 2000 och tredje platsen på min Europalista och till en fjärdeplats på världslistan.

Europakarta160630

Men nu väntar en ny månad med nya burkar att leta upp. Det har dykt upp några nya på min egen ”bakgård” som har sparats till efter månadsskiftet, från och med i morgon ligger dessa alltså i riskzonen att bli loggade! Vem vet kanske väntar något nytt äventyr den närmaste tiden? Det händer alltid något oväntat!