TERA Event @ Nya Ullevi

Måndag förmiddag var det dags igen för ett nytt event: TERA Event @ Nya Ullevi

Det var ipoded som var på besök i Göteborg. Vi har haft mycket virtuell kontakt men aldrig tidigare träffats så det var riktigt trevligt att detta event ordnades. Några minuter före åtta var jag på plats utanför den stora mugglararenan. Till en början var vi blott tre men gruppen utökades något efterhand, men något TERA event blev det nog inte, det saknades några tusen för att uppnå en sådan status – ja själva termen TERA event finns ju inte ens officiellt än!

Men vad gör det, vi hade ett mycket trevligt event och utbytte erfarenheter kring burkjakt världen runt och kom även in på möjligheten att ordna en ganska speciell resa som både ipoded och jag är mycket intresserade av att genomföra…. Den kom även en del intressant information om planer som existerar kring fler burkar, men mer än så avslöjas inte då det ännu var allt för osäker, kryptisk, kryptiskt, men det kan vara bra att kittla er läsare lite med sådant!

Efter en knapp halvtimma fick jag avvika och gå till dagens första jobbmöte, men stärkt av ett trevligt event som detta klarar man lätt av att hantera sina mugglarkollegor.