Från Robertshöjd till Bockemossen

Söndagen bjöd på ett litet mini-geocaching-äventyr i cachingbasens närområde. Det hela började med en synnerligen kort promenad ned till ”Roberts höjd runt #2 – Dubbel trubbel”. Själva cachenamnet antyder att det är trubbel i dubbel bemärkelse på denna plats. Jag snurrade runt lite bland träden men så fick jag syn på något misstänkt av en modell jag sett förr – och det var rätt! Andra tycks ha hittat något annat, en fejkcache kanske, innan de hittat rätt låda men jag gick rakt på rätt burk. Härligt, då var det städat och snyggt närmast cachingbasen igen.

Min lilla vandring fortsatte därefter bort mot cachen ”Bockemossen”. I denna trakt har man jagat TMR-burk en gång i tiden (september 2008), men nu var det en traditionell burk om än att den satt lite högt. Att sträcka på sig skulle inte räcka, inte ens för hebb tror jag, det krävdes ett av naturen skapat verktyg, sen gick allt bra och burken kunde loggas. Därmed var dagens korta burkletarrunda slut och jag kunde via en butik återvända till cachingbasen för att planera kommande irrfärder i burkarnas värld.

Bockemossen
Bockemossen

1 kommentar

Kommentarer är stängda.