En tur till Drottningtorget

Idag på lunchen skulle jag träffa den legendariska geocacharen Sangsvan för ett möte inför ett planerat event. Vi hade ett produktivt möte och jag lär få anledning att återkomma till själva eventet längre fram!

Givetvis valde jag att vandra tillbaka hem till cachingbasen och kom då att tänka på att det fanns en burk jag inte fått tillfälle att logga trots att den funnits på plats sedan en tid tillbaka – ”Drottningtorget”. Det är en plats där det alltid är mugglare, men hellre riktigt många än en handfull nyfikna. Ganska snart var burken lokaliserad och loggad, vandringen tillbaka hem till cachingbasen kunde därefter påbörjas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: