På väg till en gran

Under måndagskvällen släpptes en ny burk i Delsjöområdet ”Bara en gran”, en lämplig tisdagspromenad konstaterad jag då! Strax efter kl 6 på tisdagens förmiddag bar det så av ut i den välbekanta trakten, nästan rakt söderut genom Delsjöområdet.

Lilla Delsjön

Det var mer folk (mugglare) ute än väntat denna ganska regniga förmiddag, men inte något som hindrade mig och nära cachen var området mugglartomt denna dag. Ett kort skutt över ett dike och sedan var jag strax framme vid nollpunkten och kunde äntligen få stoppa huvudet in mellan grangrenarna.

En gran? Här finns ju flera!
En gran? Här finns ju flera!

Jag valde lyckligtvis rätt gran och kunde nöjd signera en burk, sedan blev det en stärkande promenad hem mot cachingbasen. Passade på att titta på lite ”stenar” på vägen samt platsen för ett event.

Känner du igen denna plats?
Känner du igen denna plats? Här har det hållits event!
Vem är Håkan?
Vem är Håkan?

Efter ytterligare några kilometer var jag tillbaka vid cachingbasen. Brevbäraren anlände dit strax efter min återkomst och han hade med sig ett efterlängtat brev med ett viktigt dokument, det kommer att behövas inom kort….