December är här

Alla har nog märkt att det är december, tomtar tittar fram, det säljs träd på torgen – jag misstänker att det är någon slags förberedelse inför en ny PT med enbart granar på fot som planeras – ljus i varje hus och grisar som flyr för sina liv – kort och gott: December.

För att riktigt övertyga mig om att årets sista månad verkligen är här tog jag idag en kort geocachingpromenad bort till burken med namnet ”December”. Det är välkända trakter inte långt från TMR68:as hemlighetsfulla geocachingbas, men han syntes inte till denna förmiddag, säkert var han trött efter nattens FTF-jakt (ett återfall?)

Jag letade mig upp på det lilla berget och snart hade rätt sten lokaliserats. Då började en hund nere på stigen att skälla intensivt, tydligen gillade den inte geocachare, men det var inte något att bry sig om utan jag fortsatte att signera loggboken, återplacera burken och gå vidare på denna dags motionsrunda. Den närbelägna multin lät jag ligga tills dess att koordinattrasslet som det talades om i nattens loggar skulle bli löst. Det ser glädjande nog ut att vara åtgärdat i skrivande stund så kanske kan man se om det går att logga, men T4 – det kan bli riktigt svårt…