Påsken varar väl till julen?

Nog varar väl påsken till julen lika väl som julen varar till påska? Det är jag övertygad om då det finns ologgade påskcacher att bege sig till. Idag hade jag tänkt att ge mig på en tålamodskrävande påsk-multi som sedan i påskas legat och lockat på mig ute i skogen.

Finns här någon påskhare?
Finns här någon påskhare?

När jag lämnat den stora stigen och kommit upp i vildmarken på det höga berget kunde jag nästa säkert se hur påskhararna hoppade fram bakom var och varannan gran – eller var det tomtenissar? Nollpunkten hittades och det jag fruktade skulle finnas på platsen fanns också på platsen. Bäst att plocka fram tålamod och systematiskt tänkande, samt en länspump då lådan var full med vatten! Till sist – och jag menar det bokstavligt – hittades det jag sökte efter och informationen kunde matas in i min gps för vidare vandring mot finalen.

Finalen var inte lika tålamodskrävande, men snygg det var en snygg burk på rätt tema!

Vad är det jag ser - en såg...
Vad är det jag ser – en såg… Tillhörde dock inte multin!