Hejdå 2016!

Efter en promenad från geocachingbasen anlände jag vid nollpunkten för eventet ”Goodbye 2016” mitt på Järntorget i centrala Göteborg. Det var redan två burkletare på plats och fler anslöt, som mest var vi väl kring 20 geocachare som stod och pratade burk. Arrangören Stadsalv var givetvis också med och vi passade på att önska honom lycka till med det stundande äventyret.

Stadsalv

Förutom möten med gamla bekanta blev det här också möten med några relativt nya burkletare. Vi beslöt att utvidga eventet med en gemensam burkletar-tur. Det blev en grupp på 12 personer ”Eventgänget” som gav sig av och första stoppet var vid en burk där flera i sällskapet haft problem – ”Ideal”, den loggade jag 2011 och minnesbilden var inte så god och jag har bestämt för mig att den såg annorlunda ut på den tiden, eller så är det minnet som sviker.

Stolpe

Huvudmålet för mig var mysten ”No Man is an Island”. Den är lite speciell då det krävs lagarbete för att lösa den och då jag oftast vandrar omkring i staden utan sällskap har det inte varit möjligt att lösa detta problem, men idag var vi som sagt 12 och det gick snabbt att hitta lösningen. Även finalen hittades efter lite letande.

Därmed var burkletandet slut för i år!