Läckö-Kinnekulle Event 2017

Idag var det åter dags för ”Läckö-Kinnekulle Eventet” och jag hade åter ett uppdrag som föreläsare: ”11:15 – Geocaching bland pingviner! Ett sydligt äventyr”. Givetvis om min nyligen avklarade resa till Antarktis.

Det blev tåg och buss till Lidköping, på väg in mot orten syntes stora anslag för eventet på kommunens digitala informationsskyltar. Undrar om det skulle kunna ske i Göteborg….? Den sista biten fick jag till och med lift fram till eventplatsen som denna gång flyttat en bit bort från busstationens närområde.

Utrustningen fick jag snabbt på plats och det mesta fungerade väl. Det var endast ljudet som inte gick att få igång då teknikskåpet var låst. Men det var ett synnerligen marginellt problem då de flest ljud ändå skulle komma ur min egen mun. En timme senare var jag klar med presentationen i det fullsatta klassrummet och gick ut för lite kort mingel innan jag signerade loggboken, eller gjorde jag det? Kanske gjorde jag en tavla….

Med loggen avklarad så kunde jag gå ut i sol och hård vind. Det blev en rask promenad tillbaka till bussen och sedan vidare med tåg tillbaka till cachingbasen. Mycket resande under en dag men ändå trevligt att ha gjort ett blixtbesök och en insats på detta fina event. Hoppas kunna ägan mer tid i Lidköping nästa år om eventet återkommer.