Apslätten

Även en vanlig vardag kan bjuda på lite geocaching, om än inte så mycket äventyr! Trots det kyliga vårvädret tog jag en promenad hem från kontoret idag och beslutade mig för att ta vägen över Apslätten (läs mer om detta märkliga namn via denna länk).

När jag var här för ett par veckor sedan hittades ingen burk, men det var inte märkligt då den var mugglad. Nu hade jag fått veta av CO att den fanns på plats så det var läge för ett nytt besök. Det var inte många mugglare på Apslätten denna dag, men någon hade slagit upp ett gult indiantält bortanför den gamla hägnadsmuren som markerar gränsen mellan Kålltorps inägor och utmarken. Deras aktiviteter störde dock inte mina så jag kunde snabbt leta upp burken och säkra denna tisdagslogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: