Höga förväntningar

Höga förväntningar har väl alla geocachare, framförallt när terrängen är satt till den högsta T5. Idag var målet att få loggat ”My hood – High expectations” så Hallén, TMR68 och Jsson samlades nedanför det lilla skogsområdet för att med TMR68 som guide genom djungeln leta oss fram till burken. Väl framme vid nollpunkten gick vi fram och tillbaka och runt och runt innan hinten konsulterades. Då inriktade vi oss mot en speciell plats. – Är det inte något där uppe, utropade jag. – Det får vi inte hoppas, det ser högt ut sa TMR68. Men nog var det burken och Jssons långa spö + Hallén i fullängd räckte för att nå upp och efter lite trixande var burken på marken. Loggningen var snabbt avklarad men sedan tog det tid att återplacera cachen. Det blev många försök, men slutligen satt den på samma höjd som tidigare men ”något till vänster”!

Mycket skönt att få avklarat denna närbelägna burk. Efter lite caching-pratande gick vi tillbaka till våra cachingbaser för att smida nya planer…

2 kommentarer

  1. T-5:or är något jag systematiskt undviker, det är inget för mig och min höjdrädsla. Men varje gång du skriver om ert ”spö”, så försöker jag klura ut hur det fungerar? Kan liksom inte begripa hur ni får tillbaka burkarna? Kommer nog att ligga sömnlös för detta om du inte visar en bild på hur det ser ut? 😀 😀

Kommentarer är stängda.