Sigismund – en ”after-work-cache”

Under gårdagen publicerades flera nya burkar i centrala Göteborg, däribland ”Sigismund”. Den ligger inte långt från min arbetsplats så det var nästan nödvändigt att gå ut på en liten cachingtur i det sköna sensommarvädret. För att få en lite längre promenad tog jag en omväg till burken. Väl på plats fick jag invänta ett lägligt tillfälle att plocka cachen då detta är en mycket mugglartät plats. När väl detta tillfälle uppenbarade sig var det bara att slå till och logga. Därefter hemfärd, övriga nya burkar i centrum kommer att loggas efterhand. Det är trevligt med lite nya mål för eftermiddagspromenaderna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: