Finns sanningen där ute?

Finns verkligen sanningen där ute? Vem eller vilka försöker dölja det som händer kring Landvetters flygplats, vem eller vilka är det egentligen som använder landningsbanorna under natten? Det finns många och ytterst angelägna frågor som måste få sitt svar och vi geocachare skall aldrig tveka att bege oss in i mörkret för att finna, om inte sanningen, så åtminstone burken.

Ut på detta spännande uppdrag begav sig team H I J T (Hallén, Ingabo, Jsson, TMR68) denna ganska soliga lördag. På vägen ut i skogarna kring Härryda såg vi överallt spåren efter gårdagens hagel-oväder, det lyste ännu vitt i det gröna gräset, likt en vårvinterdag.

Grönt och vitt på marken

Vårt mål denna dag var framförallt Härryda-Krysset 17 burkar. Men självklart kom en och annan burk utanför denna serie också att få besök. Det blev en del märkliga och oväntade händelser under denna utflykt. Burkar där koordinaterna kommit i fel ordning, glögghävning, deltagare (läs Jsson) som försvann ner i hål och långvariga utsvävningar med jakt efter gula svampar som förorenade marken…. Samt högvis av utomjordingar.

I Härryda-Kryssets cachebeskrivningar finns följande att läsa:  ”Följande gick att läsa i en västsvensk kvällstidning den 1 november 2007: Plötsligt dök det upp en prick på radarn hos flygledaren på Landvetter. Det blinkade ett tag och försvann sedan blixtsnabbt. Mysteriet utspelades vid halv tiotiden på torsdagskvällen. Det hetaste tipset kring vad det oidentifierade farkosten kan ha varit för något är att det inte var någon farkost alls utan ett såkallat ”spökeko”  dvs. när tekniken markerar någonting som i verkligheten inte är någonting.

Men enligt ett par ögonvittnen (som vill vara anonyma)  var det inte bara ett enda blinkande sken som lös upp i kvällsmörkret  utan 17 stycken ljusstrålar som släppte ner något med jämna mellanrum här i Härryda skogarna”

Hål var många denna dag, detta var ett av de märkligaste!
Utomjording? Eller bara en Härrydabo? Foto: TMR68

Vi kom även att träffa på en och annan burk med temat julen, vi närmar ju oss trots allt julen 2017 med stormsteg – eller?

Glögghävning var något som Ingabo gärna ägnade sig åt.

Det var mycket möda innan denna micro hittade ut!
En burk man inte ser varje dag, en riktig filmklubb med VHS spelar i trä!

En del av dagens burkar tog en ansenlig tid att lösa, antingen på grund av att det var stora svårigheter eller på grund av att vi lyckades förvandla burkarna till stora svårigheter!

Något som vi (tyvärr) också fick se mycket av var den skräpiga sidan av Härryda där det utmed vägarna och även en bit in i skogen finns avstjälpningsplatser.

Renoveringsbehov?

Det mesta avlöpte väl i jakten på burkar denna dag förutom när vi gick mot det som skulle ha blivit dagens sista logg, men det äventyret slutade vid…

Ett rejält vattenhinder!
Kanske lika bra att lägga sig i hängmattan.

Att det verkligen finns 17 märkliga varelser i Härrydas skogar kan vi nu alla intyga efter dagens äventyr! Sanningen den finns där ute bland burkarna.

Dryga 33 burkar rikare och lite över en mils promenad blev resultatet av denna halvdagsutfärd. Det får man vara nöjd med och det är dags att planera lite mer burkletande nu, då det varit ganska dåligt med hittade burkar under de gångna veckorna. Förhoppningsvis kan det bli bättring!

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.