Ännu ett Stockholmsspöke

Det har varit lugnt och stilla på geocachingbloggen den senast tiden då burkletandet fått stå tillbaka för andra sysslor. Men en ny logg blev det idag under ännu ett besök i Stockholm. Efter frukost på hotellet fanns det lite tid att besöka Tekniska högskolan, den gamla byggnaden, och där fånga ett spöke ”Fifteen days of fame, and beyond”. Svaret på frågan hittades lätt när väl en grupp mugglare flyttat på sig och bilden vållade naturligtvis inte något problem. När detta var klart gick jag mot en närbelägen traditionell burk som vållat mig problem tidigare, så även idag. Kan inte begripa var ”Ghostly Testament” kan gömma sig!

Efter detta blandade resultat gick jag ett knappt kvarter bort till Handelshögskolan där dagens övningar snart skulle komma att inledas.

 

1 kommentar

  1. Just de två cacherna råkade jag logga under förra helgen när jag hade ärende (50-årsfest) till Stockholm. ”Ghostly testament” gömmer sig bakom en sten i brösthöjd.

Kommentarer är stängda.