En mystisk dag med hög spöföring

Äntligen var det dags för lite burkjakt igen. Då hälften av det vanliga teamet är ute på fjärran burkjakt gav sig TMR68 och Hallén ut på loggningstråt i lite närmare trakter. Idag skulle vi rensa bland de många pusselmystarna som nu ligger lösta med korrigerade koordinater i våra gps:er. Fejk-koordinaterna ligger alla som ett pärlband mitt på Hisingen så jag avslöjar väl inte för mycket om jag säger att dagens tur just gick till den stora ön.

Vi började först med två burkar sedan skedde en förflyttning för att ta hand om dagens stora volym av lösta mystar. Vi hade till stor del framgång med drog dessvärre även på oss ett par DNF:er efter långvariga sökanden. Turen i området där burkarna finns gick inte genom någon ödemark, nästan alla invånare hade lockats ut av det soliga vädret och vi fick många frågor – skall ni ut och fiska? Mugglare tycker alltid det är märkligt när man är ute och går med sitt spö i skogen.

TMR68 fiskar på geocachares vis!

Vi skall fiska men inte efter fisk – brukar vara mitt standardsvar… Utöver mystiska burkar finns det även andra mysterier i skogarna, man kan fråga sig hur denna sten hamnat här – var nu här är!

När man går och letar efter en burk och istället hittar en grav – ja då undrar man om det inte är fel årstid och vi kanske närmar oss skräckens och pumpornas högtidsdag.

Efter en vandring på dryga 17 kilometer skedde en ny förflyttning för ytterligare tre burkar, alla högt upp i träden. Vi avslutade sedan med lite bilcaching till de burkar som inte låg samlade.

Sammantaget en mycket lyckad dag med god motion och dessutom 35 nya loggar, flertalet mystar, att föra till kontot.