Äventyret på vulkanens kant fortsätter

Även idag begav vi oss ut på jakt efter plastburkar utmed vägarna kring den stora vulkanen. Vi fick även idag se stora lavafält och en hel del djur och natur, bland annat en förrymd spindel i vår bil – undrar vart den tog vägen… tog sig in med hjälp av en cache. Annars träffas det ganska regelbundet på ödlor och små ormar, samt ganska stora spindlar vid burkarna och inte att förglömma de ilskna amerikanska myrorna – det gäller att hålla fingrarna i styr!

Bitvis gick färden idag på riktig små vägar, mer eller mindre övervuxna. Efter vår lunch fortsatte vi med viss möda framåt genom att hålla undan växtligheten så att bilen kunde passera, köra runt stora stockar och inte köra ut för branten! När vi passerat den svåraste delen får vi till vår stora förvåning ett möte – en italiensk familj ute på tur – mugglarna upphör aldrig att förvåna.

Dagens berättelse saknar bilder, detta på grund av problem att ladda upp dessa till wordpress. När problemet är avhjälpt kommer även denna berättelse att få lite illustrationer!