FTF-rekord – igen – Mount Shasta bjuder på nya överraskningar

Det var bara ett par dagar sedan vi loggade 45 FTF – det var en överraskning. Men så plötsligt kom det en ny leverans av burkar i området, inte mindre än 70 nya burkar. De låg på andra sidan området, och det är stort, för att ta oss till de nypublicerade cacherna var det 16 mils körning, det ger en uppfattning av hur stora skogsområdena kring Mount Shasta är. Vid 7.30 gav vi oss av och dryga två timmar senare var vi framme och kunde inleda burkjakten. Vi började dock med några cacher som publicerats redan några dagar tidigare och som redan var loggade, sedan gav vi oss på det nya PT-avsnittet och där träffade vi enbart på blanka loggremsor. Äventyret slutade med 70 FTF, ett antal jag aldrig tidigare varit i närheten av.

Typisk FTF väg…

Denna vilda jakt inträffade dessutom under en livsmilstolpe för Hallén, nog den stressigaste jag upplevt… Inte blev det någon tårta heller men hoppas kunna kompensera senare under resans gång.

Lite äventyrligheter inträffade naturligtvis också. Många av skogsvägarna är inte speciellt trafikerade så alla måste då och då rensa vägen från stockar och hålla undan buskar för att få igenom geomobilen.

Mycket trä på vägen (och jag menar då inte Jsson och Torado…)

Nu väntar en ny galen dag men jag tror inte det blir FTF-jakt.