När luften gick ur cachingen

Idag hade vi en längre transportsträcka från Burns i Oregon till Boies i Idaho, ändå fanns det med mängdcaching på programmet. Först början på ”Joseph’s Dream” och därefter ”Blowout Trail”. Vid den senare seriens slut möttes vi av stora lavafält och en mindre vulkan där earth cachen ”Jordan Craters” finns.

Mer lava!

Därefter skulle det vara en transport tillbaka till Josephs Dream. På vägen tillbaka blev vi stoppade av två, som det visade sig vara, jägare. De var lite vilse så vi kunde visa på rätt väg! Ingabo fortsatte därefter att köra i mer än god fart så att bilen slog i rejält i ett av guppen – därefter indikerade vänster bakdäck lågt tryck… vi hade fått punktering.

Luften gick ur denna cachingrunda!

Jägarna kom nu ikapp oss och dom väntade tills vi fått ordning på reservhjulet, mycket hyggligt. De kunde dessutom tipsa om var vi kunde få hjälp med att laga däcket. Det var bara att leta upp ett hus med en grön skräcködla på taket… Vi följde deras råd och det visade sig vara ett gott råd då vi fick snabb och omedelbar hjälp trots att det var sent på eftermiddagen. Tror inte vi kunnat få motsvarande service i Sverige.

På verkstaden.

Därefter återstod inte mycket av dagen annat än att ta oss till vårt nya boende.