Joseph hade en dröm

Efter den punkterade cachingen under gårdagen skulle vi idag åter ge oss i kast med ”Joseph’s Dream”. Inledningsvis under dagen uppstod dock viss förvirring, vilken tidszon är det som gäller? Frågan kunde dock redas ut och lite försenade gav vi oss av ut i dammet igen.

Alla burkarna i serien ligger utmed små grusvägar med endast lite trafik. Det finns dock en del djur, lyckligtvis var det inga burkar i tjurhagen, det räckte att gå ut och stänga och öppna grinden, det väckte de tjuriga invånarnas missnöje men deras agerande stannade vid ett bölande. Mestadels var det fredliga och nyfikna kor med kalvar som befolkade närområdet kring cacherna. Dock kan deras nyfikenhet leda till att burkar mugglas!

Dagen avslutades med lite mat på ett matställe i Texasstil, lite som en försenad födelsedagsmiddag för Hallén.

Foto: Ingabo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: