På vägen mot Seattle

Under morgonen lämnades Spokane för färd mot resans sista övernattning. Det var åter ganska många och långa mil att färdas med endast några få stopp för att logga burkar. Det började med en samling virtuella blandat med traditionella innan vi lämnade staden – därefter blev det en utomjordisk upplevelse…

Hur många utomjordingar ser du på bilden? Jag ser två…
Minnessten

Därefter blev det ett besök vid en historisk plats, Battle of the Four Lakes 1858. Minnesstenen som finns på platsen är inte helt sanningsenlig (se länk). Titta gärna även på filmen/bildspelet, det är omkring 25 minuter långt.

Dagen bjöd även på möjligheter till att få till några ”förnedrande” bilder… Övriga tycktes vara av den meningen att det var dags för Hallén att bli fångad på bild, framförallt när vi kom till en burk där det av hinten antyddes att man skulle få stoppa in en lång arm i den bakre delen av en staty. Naturligtvis gick jag inte i den fällan, stod på avstånd och hävdade DNF. Men bild blev det ändå!

Jsson… vad gör du?

Det tycks vara populärt bland konstnärer att skapa statyer som avbildar vilda hästar. Utmed vår väg träffade vi åter på en sådan skapelse, en av de största vi sett.

Vilda hästar

Slutligen närmade vi oss Seattle och trafiken tätnade. Boendet var väl inte resans bästa – fyra sovrum var det dock men jag upplevde det som en rivningskåk snarare än ett fullgott boende. I några omdömen kring detta Airbnb talades det om spökhus! Trots boendets brister fick vi ändå en enklare avslutande middag och lite tid att packa inför morgondagens långa resa.