Hemresa!

Vi tog det ganska lugnt under morgonen och den tidiga förmiddagen innan avfärden mot flygplatsen. Vi behövde bland annat äta upp en del av den mat vi hade kvar så det blev en lunch med något udda smaker. Sedan packades bilen och vi backade ut från tomten vid ”Spökhuset”.

Men då small det – Torado hade krockat med en parkerad bil! En riktig rishög, nästan en skrotbil, men ändå blev det en buckla och lite skador på vår hyrbil. Nu gick många tankar genom huvudet, skall vi hinna till flyget? Till sist hittade ägaren, en asiatisk man som endast med svårighet kunde kommunicera på engelska. Hans son fick komma ut och bistå. Skulle polisen bli inblandad? Nej, så gick det inte och efter utbytande av kontaktuppgifter kunde vi åka vidare – dock utan att få loggat någon burk på vägen. Hyrbilsfirman verkade dock inte speciellt bekymrad över händelsen, tydligen är det mycket vanligt att folk krockar när de är på väg för att återlämna bilen! Vi hade nu ganska gott om tid i avgångshallen – och vad fanns väl där om inte en virtuell cache.

En skylt skulle hållas upp med texten ”I love Geocaching”, Jsson var inte helt säker på att hon gjorde det längre så det var med tvekan hon tog skylten i sin hand.

Efter den långa färden över Nordamerika och vidare över Grönland mot London hade vi en lång väntan på eftermiddagsflyget till Göteborg. Alla var rejält trötta – även de som aldrig säger sig vara trötta – men det finns numera fotobevis på. Detta fick bli resans sista ”förnedrande” bild på övriga deltagare.

Några sov gott!

Flyget till Göteborg var rejält försenat, först tio minuter som växte till en timma när ett annat plan hade parkeringsproblem och blockerade vårt. Sedan tog det naturligtvis ytterligare en halvtimma att få väskorna på Landvetter, dom hade två flyg att hantera samtidigt(!)

Vi kan nu summera delar av den månadslånga resan i USA och Kanada som tog oss drygt 950 mil genom 6 delstater i USA och en i Kanada och nära 4500 hittade cacher. Huvudmålet för mig under resan var dock blott en cache nämligen APE och ur turistsynvinkel Yellowstone. . Det var inte semester detta, det var en synnerligen krävande resa och den lär komma att sätta sina spår. Det är tid för lite eftertanke. en paus och med säkerhet kommer det att bli förändringar när det gäller min egen aktivitet som geocachare.

1 kommentar

  1. Det har varit intressant att följa denna sommarresa. 4500 burkar.. Herregud! Bra jobbat! Har faktiskt själv försökt hitta de där fiskarna på flygplatsen där man skulle hålla upp skylten med ”I love geocaching”. Hittade dock inte platsen och det stör mig än. Tack! Merle

Kommentarer är stängda.