Firade andra advent med en blöt tillställning

Andra advent har redan anlänt, hjulen rullar på i hög fart mot julen. Göteborg bjöd på sitt bästa blötväder med ihållande regn och hård vind – stärkande för karaktären och uppbyggligt för moral och hälsa! Såg att det var ett event kl 9.30 vid Korsvägen, lämpligt att ta 5:e cachinglinjen dit med andra ord. Jag var först på plats men ganska snart anlände även andra och en mindre eventskara formerades under taket vid vänthallen.

Efter lite geo-prat plockade EO Team Magnusson fram några lappar som det fanns koordinater på – vad kan detta betyda? Jo, vi fick förhandsinformation kring två nya julkalenderburkar som skulle publiceras om några timmar. Kan det vara så att EO ville ha bort oss från platsen….? Ställde även denna fråga men fick ett nekande svar. Alla gav sig av från eventplatsen, flertalet med bilar, Hallén valde dock apostlahästarna då det inte är speciellt långt mellan Korsvägen och Gamla Örgryte kyrka.

Gamla Örgryte kyrka.

Fick dock lite trassel med min gps som fick för sig att inte visa waypoints, men detta övervanns och den första burken kunde loggas. Därefter är vägen inte lång över till Nya Örgryte kyrka och den andra av julkalenderburkarna för dagen.

Nya Örgryte kyrka.

Ett stort tack till Team Magnusson för event och nya burkar!

Även om de nya burkarna nu var förbrukade bestämde jag mig för att fortsätta vandringen hem mot cachingbasen, det är ju bra med hård vind och ösregn som jag berättade i början av dagens text. På vägen dit passade jag på att besöka ”De Geersgatans lekplats”, men där fanns ingen som ville leka så jag passade på att logga burken istället. Därefter blev det hemgång!

Öde lekplats.