Lokstall och några mystar

En liten geo-promenad skulle det få lov att bli så här på söndagen. Lämnade cachingbasen strax före kl 6 och styrde stegen mot industriområdet nära motorväg och järnväg. Där väntade ”Lokstallet”, lyckligtvis var cachen inte placerad på ett lok, då hade jag nog vänt och gått hem igen. Att leta cacher på gamla ånglok brukar nämligen vara en ytterst tidsödande och endast ibland framgångsrik syssla. Men denna burk var placerad så att den gick snabbt att hitta. Det var nog några år sedan jag senast hade anledning att promenera i denna trakt och området hade verkligen förändrats. Lokstallet verkade numera inrymma både servering och diverse företag!

Promenaden skulle nu gå vidare mot ett par mystar. Först skulle det upptäckas vad som döljs under ytan… och till min stora glädje var det inte några  dumpade elsparkcyklar, sådana låg ändå överallt på alla trottoarer, utan en liten bison på en torr plats trotts cachenamnet. Turens sista burk blev finalen för en pusselmyst, där fanns lämpligt redskap på platsen för lite fiske! När det var loggat och klart gick vandringen tillbaka mot cachingbasen.