Tre mystar och ett spöke

Även på vardagar kan det ibland bli lite burkar loggade. Det var inte nödvändigt att åka in till kontoret i dag så det fick bli en förlängd lunchpromenad med tillhörande caching. Beväpnad med koordinaterna till tre mystar och dessutom ett nyligen publicerat spöke i närområdet gav jag mig ut på dagens motionsrunda.

Alltid trevligt att se! Nej, du har inte fel på ögonen, koordinaterna har förvrängts.

Exakt hur jag gick denna dag kan naturligtvis inte avslöjas, endast ett det blev loggning av mystarna Pokémon! (#2), Lunden-pyssel #5 samt ett återbesök vid Lunden-pyssel #4 som jag inte hittade vid mitt förra besök. I dag gick det dock mycket bättre!

Rundan avslutades vid Redbergsplatsen där Klippdocka på Redbergsplatsen_Virtual Reward 3.0 väntade. Det krävdes endast ett foto så loggningen gick snabbt och lätt. Nu återstår att logga ytterligare ett par spöken som publicerats i Göteborg den senaste tiden. Därutöver har jag den angenäma uppgiften att hitta en plats för mitt alldeles egna spöke. Platsen har jag inte bestämt mig för ännu, tänker överväga olika alternativ noga, men ett är säkert, det blir inte ett nytt spöke i centrala Göteborg, inte ens Delsjöområdet. Platserna jag överväger ligger längre bort. Mer än så avslöjas inte i dag!

Spöklikt vid Redbergsplatsen.