Det tog bara 6 år…

Aktiviteten med burkletandet har inte varit speciellt hög den senaste tiden och därmed ganska stilla även på geocachingbloggen. Men det blev några burkar loggade kring Botaniska trädgården under veckan som gick i samband med en kortare lunchpromenad och i dag när Skändlaberget besöktes. Huvuduppdraget denna dag var en vandring åt Svenska Turistföreningen men jag och Rulle T anlände några timmar tidigare för att avsluta en serie som påbörjades för 6 år sedan!

Det var totalt tre burkar i serien ”Skändla” som skulle klaras av, och en efter en loggades dessa burkar. Under en del av vandringen höll det dock på att sluta illa, snubblade på en rot och föll som en fura…! Gps:en klarade sig oskadd, det gjorde dock inte höger knä, men det lär väl läka (får jag hoppas).

När burkarna var avklarade fick jag hasta mot parkeringen och med tre minuter tillgodo kom jag fram till den ivrigt väntande gruppen. Sedan var det dags att i ett något makligare tempo ge sig av och visa upp några av Skändlabergets sevärdheter.

Foto: Maud Eklöf, STF Lerum-Partille Lokalavdelning.