En burk är bättre än bingo

För några dagar sedan så kom det ett jobb-mail om något som kallades för ”hälsobingo” ett antal olika saker som skulle uppfyllas för att få möjligheten att vinna priser vid ett kommande julmingel, men inte en enda ruta på ”bingo-formuläret” handlade om geocaching, vilket får sägas vara en mycket allvarlig brist! Nej, en sak är säker, burkar är bättre än bingo! Då jag arbetade hemifrån i dag tog jag mig en lite längre lunchpromenad och begav mig ut på jakt efter finalen till mysten Warcross.

Det blev raska steg under promenaden för att hålla värmen uppe och snart var jag framme vid en misstänkt plats där också en burk snabbt påträffades och signerades. Det gör gott för hälsan. Jag fortsatte sedan vidare för att leta efter ytterligare en mystfinal, men där blev det tyvärr inget fynd i dag, men den har också ställt till med problem för många tidigare så jag får gå igenom tidigare loggar och se om det finns någon hjälp att få.

Promenaden gav över 10 000 steg, faktiskt en sak man skulle kunna kryssa i i bingo-formuläret, men jag föredrar att skriva en logg till istället…!