Earth cache trippel

Blåsigt och duggregn, riktigt höstväder med andra ord, när färden i dag gick till trakten av Kåsjön. Rulle T fick sin vanliga plats när jag besöker denna trakt, sedan bar det av ut i skogsmarken. Huvudmålet var att klara av tre stycken earth cacher i trakten, men även att logga ett par multis och en myst. Först bland dagens burkar var multin 6. Hoppa bort. PiP 2020. Finalen var en lite annorlunda gömma på en typ av plats som jag sett burkar på många gånger tidigare, men inte riktigt på detta vis.

När remsan var signerad begav jag mig omedelbart mot mysten 10. 1 april. PiP 2020. En klassisk gömma som snabbt hittades.

I tät följd besöktes därefter de tre earth cacherna Rasförsäkring, Glimmer samt Krossande breccia. Svaren på frågorna samlades in, förhoppningsvis blev det rätt så jag inte får bakläxa.

Ut i skogen gick nu färden över stock och sten samt genom snår för att få loggat dagens sista cache, multin 2. Hjulen varar än till påska. PiP 2021. Finalen var åter av klassisk modell och som gav både påsk och (h)julkänsla. Därefter blev det en skogspromenad tillbaka till Rulle T för färd tillbaka mot cachingbasen.