Event på första advent

Julen, och för den del även påsken, närmar sig snabbt så som alltid! Det är väl en god anledning att bege sig ut på ett event, vid ett slott dessutom. Rulle T for som ett skott ut ur den underjordiska bunkern och vi tog vägen mot öster. Det fanns gott om tid innan eventstart så det blev ett stopp på en mystisk plats där ett antal mystar och en multi loggades, några av dessa burkar var på temat påsk och jul givetvis.

Det mesta loggades framgångsrikt, förutom en burk där det blev DNF. Sådana tar som ni alla vet extra tid så något mer stopp innan eventet blev det inte. Istället rullades det vidare österut i god fart. Väl framme vid Nääs slott parkerades rulle och jag hann med en liten kort sväng kring byggnaderna innan det var dags att gå till eventplatsen. På vägen mötte jag en varelse som jag trodde skulle till eventet, men varelsen med yvig svans var mer intresserad av att jaga en annan likartad varelse högt upp i träden. Tänk vilken tillgång en ekorre skulle vara vid geocaching, om man nu bara kunde få dom att fokusera på uppgiften!

Eventet inleddes vid 10.30, då var redan många på plats. Det blev sedvanligt utbyte av erfarenheter samt en del smidande av planer! När eventet var nästan slut kliver EO fram och säger att nu är det dags att publicera en ny ALC runda.

Hela eventgänget begav sig ut i slottsparken och loggade steg för steg utan svårigheter. När sista steget var avklarat visade det sig även finnas en bonus, Nääs Slott/ Nääs Castle. Den loggades naturligtvis gemensamt av hela den stora gruppen jägare.

Ett mycket stort tack till Team Magnusson för detta trevliga event med loggbara överraskningar!