Påsk & mjölk i Kåhögstrakten

Efter gårdagens heldags-geocachingtur blev det under söndagsförmiddagen endast en kortare runda med Rulle T ut mot trakten av Kåhög – Högen området i Partille. Dagens första burk, C-3PO, var nästan en drive-in. Sedan bar det av mot närmsta pendelparkering innan jag tog till geo-kängorna för att nå en burk som krävde hög känslighet, Påskafton. Känsla för påsk. PiP 2021. Säveån var mer än välfylld och det var så att jag undrade hur länge till bron skulle klara sig innan något av dess fästen skulle spolas bort!

När den känsliga övningen var avklarad så tyckte jag att påskmaten borde sköljas ned med lite mjölk så jag gick mot en burk som jag ofta ”sett” från motorvägen men först nu bestämt mig för att logga, nämligen Mjölkpallen.

Utmed rundan här blev det också eftersökning av två mysar varav den ena hittades medan den andra befaras ha fallit offer för elakartade byggmugglare. Efter att ha passerat genom en underjordisk passage och förflyttat mig några hundra meter kunde jag påbörja multin Annandag påsk. Påskekrim. PiP 2019. Det var en klurig sak, men allt gick väl, även passagen över en liten bäck som efter all nederbörd inte länge var så liten…

Därmed var dagens korta utflykt avklarad och jag tog mig åter hem mot geocachingbasen med hjälp av Rulle T.