Flyger vargar?

Efter en tids stiltje när det gäller geocaching begav jag mig i dag ut med Rulle T för att besöka de flygande vargarnas land. Det kan låta märkligt, normalt brukar det väl vara grisar som flyger, men i köerna till Landvetter flygplats smyger det sig in en och annan varg. Mitt bland dessa vilddjur smög jag omkring för att få loggat två ALC rundor. Jag inledde med ESGG/GOT Göteborg Landvetter Airport, en behagligt kort runda som loggades utan att lämna Rulle T. Sedan blev det till att söka upp en parkering för att promenera lite till frågorna tillhörande Göteborg-Landvetter Airport.

Landvetter har förändrats en hel del sedan min senaste flygtur, som var före pandemin, bland annat det stora hotellet har tillkommit och flaggorna på fasaden var av betydelse under ALC promenaden. Vargar var givetvis också en viktig del, för hela två av fem frågor. När hela rundan klarats av styrdes stegen mot dess bonus. Efter ett kort sökande hittades så även denna fysiska burk och försågs med en Hallénsignatur. Därefter åter mot Rulle T och färd hem mot cachingbasen.