Kylslagen City-caching

Äntligen blev det i dag en liten tur för att leta burkar. Det är skönt nu när ljuset kommer allt tidigare och redan vid 7-tiden var det strålande sol och jag tog det längsta cachingbenet före och klev iväg mot stadens centrum. Första anhalten var Hedens nya tillfälliga P-hus med löparbana(!), där fanns en ganska färsk burk som kunde letas upp utan att jag stördes allt för mycket av traktens mugglare.

Via den gamla fästningsstadens centrum gick nu vandringen mot älven och den virtuella cachen Packhusplatsen & Packhuskajen. Där blev det en liten rundvandring mellan husen och en hel del foton.

Vinden var iskall när jag vandrade runt på denna plats och det blev inte bättre när jag gick vidare bort mot Lilla Bommen där Earth Cachen Metamorf bergart m/ fyllit och glimmer skulle besökas. Informationen samlades in, sedan gav jag mig raskt av, bort från isvindarna vid älven och började återfärden mot cachingbasen borta i öster.