Söndagsstädning

När blicken far över gc-kartan finns det ibland områden som ”stör” då det ligger kvar ologgade burkar av olika slag. Av den anledningen åkte jag denna söndag ut på en kortare städ-runda. Överst på dagens lista fanns bonusen till ALC rundan Kvibergs Kaserner. Det har gått ganska lång tid sedan jag gick rundan och då hade jag problem att hitta bonusen. När jag ankom till platsen i dag så var ett stort område omgärdat av staket och det pågick ombyggnadsarbeten. Men just platsen där cachen satt var inte inhägnad och burken syntes i dag tydligt, kanske har bygg-jobbarna titta på den! Men allt, inklusive loggremsa var kvar så jag fick äntligen signerat denna loggbok.

Med Rulle T gick nu färden vidare bort mot Härkeshultsområdet, där skulle ett antal mystar och några letterboxar loggas. Det skulle bli allt från vita kaniner till blå måndagar som skulle beses och loggas.

Burk efter burk kunde signeras, DNF-spöket från gårdagens tur hade lyckligtvis inte följt med mig ut i denna skog! När den lilla slingan var avklarad så gick promenaden tillbaka till Rulle T men efter några kilometer fick jag för mig att det nog skulle sitta bra med en logg till i dag så jag parkerade och gick mot Undergången är nära, det kan låta dramatiskt, vem vet vad som skulle vänta vid nollpunkten! När jag letat mig fram på diverse stigar så insåg jag snabbt vad som behövde göras, lite inställsamt krypande (eller kanske gå på huk) för att komma fram till burken. Det hade säkert gått med en lång gren/pinne också, men jag valde att gå in i cachens egen värld då vattenmängden inte var avskräckande. Jag var dock glad att det inte fanns någon alligator därinne! När loggen var signerad återvände jag till Rulle T för hemfärd, därmed var dagens korta runda avklarad.